Artjakten 2018

Artjakten är tävlingen för dig upp till 16 år. Samla så många arter som möjligt under sommaren och vinn fina priser. De första 300 som anmäler en fisk får ett fräckt Svartzonkerbete från ABU Garcia.

Tävlingen för dig upp till 16
Upplev sommarlovet på stranden, bryggan, i hamnen eller vid kanalen. Alla har ett fiskevatten i närheten, oavsett om du bor i storstan eller på landet.

Så här gör du!

Ut och fiska. Så fort du får en fisk, ta en bild på dig och fisken. Sedan går du in HÄR, fyller i din adress och laddar upp bilden. Varje gång du får en ny fisk, gör du samma sak. Dina fiskar samlas på sajten, så att du och andra kan titta på dem. Den 31 augusti kollar vi vem som har fått flest fiskarter fångade i svenska vatten. Stora, ovanliga eller roliga fiskar och bra bilder uppmärksammas på våra sajter, Facebooksida, Instagram och Twitter.

De 300 första som anmäler en fisk i Artjakten får en 11 centimeters, klassiskt papegoj-färgad Hi-Lo från ABU Garcia

Priser

1:a pris
Den som fångar flest arter vinner en komplett proffsutrustning från ABU Garcia. Dessutom en helårsprenumeration på Fiskejournalen.

FLEST SÖTVATTENSARTER
Den som fångar flest sötvattenarter vinner en komplett fiskeutrustning från ABU Garcia.

ÅRETS MEST SPEKTAKULÄRA FÅNGST
(Juryn, bestående av experter från Sportfiskarna utser tävlingens mest sensationella fångst. Det kan vara en ovanlig art, speciell fångstmetod eller stor fisk.) Vinner en fiskeutrusting från ABU Garcia och en helårsprenumeration på Fiskejournalen

4–10:e pris
Vinner en haspelrulle från ABU Garcia samt en helårsprenumeration på tidningen Fiskejournalen och en keps från Sportfiskarna

Alla blir vinnare!
De första 300 som anmäler en fisk till tävlingen belönas med en Hi-Lo, 11 centimeter flytande vobbler från ABU. Alla som anmäler senare får en buff från Sportfiskarna – alla blir vinnare! Dessutom blir alla deltagare gratis Prova-på-medlemmar hos Sportfiskarna.

Artjakten arrangeras ihop med:

AbuGarcia-Logo_500

 

Navigera på tävlingssidan

Klickar du på Registreringar hittar du alla fångster som rapporterats hittills. När du hittar ditt namn på listan kan du klicka på det och titta på dina fångster, dela sidan på Facebook eller maila webblänken till fiskekompisarna.

Regler är som namnet antyder de bestämmelser vi måste följa för att din fisk ska godkännas i tävlingen.

Skitfiske!

Dela artikeln via e-post


100-KLUBBEN

anmal_250

FÖLJ OSS!