Artjakten 2019

Artjakten är tävlingen för dig upp till 16 år. Samla så många arter som möjligt under sommaren och vinn fina priser. De första 300 som anmäler en fisk får ett fräckt bete från ABU Garcia samt en prova-på-prenumeration på tidningen Fiskejournalen.

Tävlingen för dig upp till 16
Upplev sommarlovet på stranden, bryggan, i hamnen eller vid kanalen. Alla har ett fiskevatten i närheten, oavsett om du bor i storstan eller på landet.

Så här gör du!

Ut och fiska. Så fort du får en fisk, ta en bild på dig och fisken. Sedan går du in HÄR, fyller i din adress och laddar upp bilden. Varje gång du får en ny fisk, gör du samma sak. Dina fiskar samlas på sajten, så att du och andra kan titta på dem. Den 31 augusti kollar vi vem som har fått flest fiskarter fångade i svenska vatten. Stora, ovanliga eller roliga fiskar och bra bilder uppmärksammas på våra sajter, Facebooksida, Instagram och Twitter.

Alla blir vinnare – de 300 första som anmäler en fisk i Artjakten belönas med ett Zazaa 22 grams skeddrag från ABU Garcia. samt en prova-på-prenumeration på tidningen Fiskejournalen.

 

Priser

1:a pris
Den som fångar flest arter vinner en komplett proffsutrustning från ABU Garcia. Dessutom en helårsprenumeration på Fiskejournalen.

FLEST SÖTVATTENSARTER
Den som fångar flest sötvattenarter vinner en komplett fiskeutrustning från ABU Garcia samt en helårsprenumeration på tidningen Fiskejournalen.

ÅRETS MEST SPEKTAKULÄRA FÅNGST
Juryn, bestående av experter från Sportfiskarna utser tävlingens mest sensationella fångst. Det kan vara en ovanlig art, speciell fångstmetod eller stor fisk. Vinnaren i den här kategorin tar hem en fiskeutrustning från ABU Garcia och en helårsprenumeration på Fiskejournalen.

4–10:e pris
Vinner en haspelrulle från ABU Garcia, en helårsprenumeration på tidningen Fiskejournalen och en keps från Sportfiskarna.

Alla blir vinnare!
De 300 första som anmäler en fisk i Artjakten belönas med ett Zazaa 22 grams skeddrag från ABU Garcia. samt en prova-på-prenumeration på tidningen Fiskejournalen. Alla som anmäler senare får en buff från Sportfiskarna. Dessutom får alla deltagare ett gratis prova-på-medlemskap hos Sportfiskarna.

Artjakten arrangeras ihop med:

AbuGarcia-Logo_500

 

Navigera på tävlingssidan

Klickar du på Registreringar hittar du alla fångster som rapporterats hittills. När du hittar ditt namn på listan kan du klicka på det och titta på dina fångster, dela sidan på Facebook eller maila webblänken till fiskekompisarna.

Regler är som namnet antyder de bestämmelser vi måste följa för att din fisk ska godkännas i tävlingen.

Skitfiske!