Artjakten

Artjakten är tävlingen för dig upp till 16 år. Samla så många arter som möjligt under sommaren och vinn fina priser. De första 500 som anmäler en fisk får ett fräckt bete från ABU Garcia.

Tävlingen för dig upp till 16.

Så här gör du! Ut och fiska. Så fort du får en fisk, ta en bild på dig och fisken. Sedan går du in HÄR, fyller i din adress och laddar upp bilden. De första 500 som gör detta får ett bete från ABU Garcia. Varje gång du får en ny fisk, gör du samma sak. Dina fiskar samlas på sajten, så att du och andra kan titta på dem. 30 september kollar vi vem som har fått flest fiskarter fångade i svenska vatten. Stora, ovanliga eller roliga fiskar och bra bilder uppmärksammas på våra sajter, Facebooksida, Instagram och Twitter.

Priser

1:a pris
Den som fångar flest arter vinner en komplett proffsutrustning från ABU Garcia. Dessutom en helårsprenumeration på Fiskejournalen.

FLEST SÖTVATTENSARTER (NY KATEGORI)
Den som fångar flest sötvattenarter vinner en komplett fiskeutrustning från ABU Garcia.

ÅRETS MEST SPEKTAKULÄRA FÅNGST (NY KATEGORI)
(Juryn, bestående av experter från Sportfiskarna utser tävlingens mest sensationella fångst. Det kan vara en ovanlig art, speciell fångstmetod eller stor fisk.) Vinner en fiskeutrusting från ABU Garcia och en helårsprenumeration på Fiskejournalen

2–10:e pris
Vinner fiskeprylar från ABU Garcia samt en helårsprenumeration på tidningen Fiskejournalen.

Alla blir vinnare!
De första 500 som anmäler en fisk till tävlingen belönas med det ett bete från ABU Garcia. Alla som anmäler senare får en buff från Sportfiskarna – alla blir vinnare! Dessutom blir alla deltagare gratis Prova-på-medlemmar hos Sportfiskarna.

Artjakten arrangeras ihop med:

AbuGarcia-Logo_500

Så här gör du:

Ut och fiska. Så fort du får en fisk, ta en bild på dig och fisken. Sedan går du in på fiskejournalen.se, fyller i din adress och laddar upp bilden. De första 500 som gör detta får ett bete, resten får en fin buff från Sportfiskarna.
Varje gång du får en ny fisk, gör du samma sak. Dina fiskar samlas på sajten, så att du och andra kan titta på dem. 30 september kollar vi vem som har fått flest fiskarter.
Tävlingen pågår 1 juni- 31 augusti och alla som är födda under 2000 eller senare kan vara med.

Stora, ovanliga eller roliga fiskar uppmärksammas i Fiskejournalen, på sajten, vår Instagram- eller Facebooksida.
För att öka dina chanser till detta vill vi att du tar en bild där både du och fisken syns.

Navigera på tävlingssidan

Klickar du på Registreringar hittar du alla fångster som rapporterats hittills. När du hittar ditt namn på listan kan du klicka på det och titta på dina fångster, dela sidan på Facebook eller maila webblänken till fiskekompisarna.
Regler är som namnet antyder de bestämmelser vi måste följa för att din fisk ska godkännas i tävlingen.

LYCKA TILL!


100-KLUBBEN

anmal_250

FÖLJ OSS!